facebook instagram

בלוג

סינון לפי:

ארץ הלימונים: הכירו את הלימונצ'לו

המשקה השני בפופולאריות שלו באיטליה הוא הלימונצ'לו - ליקר מסורתי המבוסס על קליפות לימון, מים, אלכוהול וסוכר.

מאפיית Il Forno בקמפו די פיורי, רומא

חופשה באיטליה: ההמלצות הקולינריות שכדאי להכיר

מבין שלל המאפיות, הפיצריות, המסעדות והיקבים, ריכזנו עבורכם שישה מקומות שאתם חייבים להגיע אליהם בביקור הבא שלכם באיטליה

סלט אנדיב 2

ארוחת חג בסגנון רוסטיקו

אם אתם אוהבים את האוכל שאנו מגישים לכם ברוסטיקו, יש לכם הזדמנות להמשיך את החוויה אצלכם בבית במהלך החגים. קבלו את המתכונים לשלוש מנות פופולאריות, מהן תוכלו להכין בעצמכם ארוחה חגיגית שלמה המיועדת לשישה סועדים.

טורה עגבניות של השף קרלו קאסוני מחברת MUTTI

חגיגה של עגבניות

ריאיון מיוחד עם השף קרלו קאסוני מחברת MUTTI, שביקר בארץ במסגרת פסטיבל העגבניות של מסעדת פיאצה רוסטיקו, המדגים כיצד המטבח האיטלקי המסורתי יכול להיות צעיר, רענן ואפילו הומוריסטי. יש גם מתכונים!

השף מסמיליאנו בפסטיבל פיצות יחודי בויה רוסטיקו שרונה 2

אומנות הפיצה העולמית

הסשימי, הבוריטו, הסלופי ג'ו, הסביח ושטרודל התפוחים הפכו לאחרונה לפיצות, אותן יצר זוכה מאסטר שף מאסימליאנו די מטאו ללקוחות ויה רוסטיקו. בשיחה איתו גילינו איזו פיצה הוא אוהב, מה היה הכי קשה ליצור ומדוע כדאי להכין את הפיצה בבית, יום לפני שאוכלים אותה…

השרימפס בלימון של רוסטיקו 3

פירות ים: חגיגה במטבח האיטלקי

שרימפס, צדפות, לובסטרים, תמנונים וצלופחים הם חלק בלתי נפרד מהמטבח האיטלקי. כך תשלבו אותם בארוחה הבאה שלכם

Silence is Golden