הבלוג של רוסטיקו כל מה שחשוב שתכירו על המטבח האיטלקי הכירו את ארץ הגבינותמוצרלה, פרמז'ן, ריקוטה ומסקרפונה הן בין הגבינות האיטלקיות שכולנו מכירים ואוהבים. עכשיו כדאי לגלות את הערים שעל שמן הן נקראותלחצו לקריאה » קפה באיטליה: כל מה שכדאי לדעתאחת המעלות של תרבות האוכל באיטליה היא הקפה האיכותי המגישים במדינה. רוצים להכיר את סוגי הקפה, באיזה אופן האיטלקים שותים…לחצו לקריאה » פיצה: העונג מתחיל בבצקההבדל בין פיצה רומאית לנפוליטנית, כיצד משפיע סוג הקמח ומה צריכה להיות טמפרטורת האפייה. כל מה שצריך לדעת על הבצק…לחצו לקריאה » עולם של זיתיםשמן זית הוא אחד המרכיבים החשובים במטבח האיטלקי בכלל ובמטבח של רוסטיקו בפרט. למה הוא חשוב כל כך? במה הוא…לחצו לקריאה » עולם של פסטהמהיכן הגיעה הפסטה לעולם, האם מרקו פולו הביא אותה לאיטליה ומדוע יש כל כך הרבה סוגים. כל מה שצריך לדעת…לחצו לקריאה »