הבלוג של רוסטיקו

כל מה שחשוב שתכירו על המטבח האיטלקי

הכירו את ארץ הגבינות

הכירו את ארץ הגבינות

מוצרלה, פרמז'ן, ריקוטה ומסקרפונה הן בין הגבינות האיטלקיות שכולנו מכירים ואוהבים. עכשיו כדאי לגלות את הערים שעל שמן הן נקראות
קפה באיטליה: כל מה שכדאי לדעת

קפה באיטליה: כל מה שכדאי לדעת

אחת המעלות של תרבות האוכל באיטליה היא הקפה האיכותי המגישים במדינה. רוצים להכיר את סוגי הקפה, באיזה אופן האיטלקים שותים…
פיצה: העונג מתחיל בבצק

פיצה: העונג מתחיל בבצק

ההבדל בין פיצה רומאית לנפוליטנית, כיצד משפיע סוג הקמח ומה צריכה להיות טמפרטורת האפייה. כל מה שצריך לדעת על הבצק…
עולם של זיתים

עולם של זיתים

שמן זית הוא אחד המרכיבים החשובים במטבח האיטלקי בכלל ובמטבח של רוסטיקו בפרט. למה הוא חשוב כל כך? במה הוא…
עולם של פסטה

עולם של פסטה

מהיכן הגיעה הפסטה לעולם, האם מרקו פולו הביא אותה לאיטליה ומדוע יש כל כך הרבה סוגים. כל מה שצריך לדעת…